top of page
Search

Yanmar traktori


Traktora iegāde ir neatņemama sastāvdaļa, ja nepieciešams veikt dažādus lauksaimniecības darbus. Yanmar traktori pieejami ar dažādām modifikācijām katra klienta specifisko vajadzību apmierināšanai un paredzēti jebkura uzdevuma izpildei.


Japānas uzņēmums Yanmar ir ar vairāk nekā gadsimtu ilgu inženierijas un inovāciju pieredzi. Yanmar traktori ir kompakti un efektīvi, nodrošinot līdzsvaru starp lielu jaudu un mazu degvielas patēriņu. Yanmar traktoru detaļas tiek izgatavotas vienuviet, tādēļ tās nodrošina labāko komponentu veiktspēju kopā ar Yanmar dzinēju. Uzticami traktori ar 3 gadu garantiju. Japānas traktori veidoti īpaši pievēršot uzmanību darba produktivitātei un efektivitātei. Lauksaimniecībā izmantojamās zemes Japānā vienmēr ir bijis maz, tāpēc katram apstrādātajam hektāram ir jāsniedz maksimāla atdeve. Yanmar traktori izstrādāti tieši ar šādu filozofiju. Kompakts un pārsteidzoši jaudīgs Ja Jūs meklējat agregātu, kurš spēj paveikt lielākus un grūtākus uzdevumus, nekā tipisks kompakta izmēra traktors, tad YT2 sērijas traktori ir domāti tieši Jums. Daudzpusīgie, komfortablie un viegli vadāmie YT2 sērijas traktori ir ar tādu jaudu, kuru parasti sagaida no lielākiem spēkratiem. Tie ir aprīkojami ar pilnībā noslēgtu kabīni un klimata kontroli, lai darbus varētu veikt teicami arī sliktos laikapstākļos. Moderns un efektīvs dizains

Traktori būvēti, lai palīdzētu Jums būt produktīvākam. YT2 un YT3 sērijas traktoru kabīnēs uzstādītās vadības ierīces un inženiertehniskie risinājumi zem pārsega spēj pārsteigt. Gludās virsbūves aprises, jaudīgais un izturīgais dzinējs, kā arī ērtā un labi iekārtotā kabīne liecina par Yanmar izcilību traktoru ražošanā. Jauda un produktivitāte jebkura uzdevuma izpildē Moderniem traktoru īpašniekiem nepieciešamas iekārtas, kas ir pietiekami jaudīgas, lai tiktu galā ar jebkuru uzdevumu, ar kuru viņi varētu saskarties, bet tām jāatbilst visiem arvien mainīgajiem emisiju ierobežojumiem. Gan YT2, gan YT3 sērijas traktoriem ir pārbaudīts un jaudīgs dzinējs, kas darbojas ar integrētu I-HMT hidromehānisku transmisiju, lai nodrošinātu augstākā līmeņa jaudas un produktivitātes līdzsvaru, un atbilstu mūsdienu vides prasībām. Šajā svara kategorijā Yanmar nav konkurentu. Baltic Tractor – autorizēts Yanmar pārstāvis Mūsu uzņēmuma SIA “Baltic Tractor” piedāvājumā ir dažāda lauksaimniecības tehnika, tajā skaitā arī Yanmar SA un YT sērijas traktori. Mēs palīdzēsim atrast piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, kā arī uzturēsim iegādātās tehnikas darbaspēju. Sazinieties ar mūsu uzņēmumu, lai uzzinātu vairāk!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page