top of page
Search

CLARK zīmols – ilgtspējība un izturība

CLARK ir starptautiski atzīts tehnikas zīmols un viens no desmit labākajiem iekrāvēju un rezerves daļu ražotājiem visā pasaulē, kas specializējas augstas kvalitātes iekrāvēju un citu industriālo iekārtu ražošanā. Uzņēmums ir dibināts 1917. gadā, un kopš uzņēmuma dibināšanas brīža CLARK ir bijis līderis inovācijās, ieviešot pirmo iekšdedzes dzinēja iekrāvēju un radot standartus mūsdienu noliktavu tehnikai, ar sava zīmola vārdu simbolizējot izturību, uzticamību un ilgtspējību. 


CLARK ir pārstāvēts vairāk nekā 90 valstīs visā pasaulē, un zīmola produkti ir pazīstami ar savu izturīgo konstrukciju, progresīvajām tehnoloģijām un ergonomisko dizainu, kas nodrošina maksimālu produktivitāti un drošību lietotājiem. CLARK piedāvā plašu produktu klāstu, kas ietver elektriskos, dīzeļdzinēja un gāzes iekrāvējus, kā arī specializētas noliktavu tehnikas iekārtas. Ar globālu izplatītāju tīklu un izcilu klientu apkalpošanu CLARK turpina būt uzticams partneris dažādām nozarēm, nodrošinot efektīvus risinājumus saviem klientiem. 


CLARK tehnika kravu pārvietošanai
Ilglaicīga un droša darbība pat smagas slodzes apstākļos


Kādēļ izvēlēties CLARK iekrāvējus? 


Izvēloties CLARK iekrāvējus, jūs izvēlēties uzticamību, izturību un inovācijas. CLARK ir viens no desmit labākajiem iekrāvēju un rezerves daļu ražotājiem pasaulē un izceļas ar savu vēsturisko mantojumu un nepārtrauktu inovāciju ieviešanu ražošanas procesā. CLARK iekrāvēji ir veidoti, lai nodrošinātu maksimālu produktivitāti un drošību darba vietā, padarot tos par ideālu izvēli jebkurai nozarei.


CLARK iekrāvēji ir pazīstami ar savu izturīgo rāmi, kas nodrošina ilglaicīgu un drošu darbību pat smagas slodzes apstākļos. Iekrāvēji ir aprīkoti ar augstas veiktspējas iekšdedzes vai elektriskajiem dzinējiem, kas nodrošina efektīvu un ekonomisku darbību. Vadītāja kabīnes ir ergonomiskas, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un samazinātu nogurumu, strādājot ilgas darba stundas. Nogurums veicina kļūdu un negadījumu risku, tādēļ nebaidīsimies apgalvot, ka pārdomātais un ergonomiskais dizains mazina negadījumu risku darba vietā. Kompaktie modeļi izceļas ar augstu manevrētspēju, ļaujot efektīvi strādāt šaurās telpās, uzlabojot darba efektivitāti. Savukārt vienkāršā piekļuve svarīgākajiem komponentiem un lielais rezerves daļu klāsts atvieglo iekārtu apkopi un remontdarbus, samazinot ražošanas izmaksas. 


Baltic Tractor – CLARK pārstāvis Latvijā 


Esam lepni paziņot, ka šobrīd esam autorizēts pārstāvis četriem starptautiski atzītiem tehnikas zīmoliem visā pasaulē – YANMAR, KRAMER, JLG un tagad arī CLARK. Izvēloties CLARK iekrāvējus, jūs iegūstat uzticamu tehniku, kas nodrošinās  maksimālu produktivitāti un drošību.


Baltic Tractor piedāvā visaptverošu atbalstu un servisu, lai jūsu CLARK tehnikas ekspluatācija būtu nevainojama visā tās lietošanas garumā – sazinieties ar mūsu speciālistiem un uzziniet, kurš iekrāvēja veids būs piemērotākais jūsu uzņēmumam! 


Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page