top of page
Search

BALTIC TRACTOR – KRAMER oficiālais izplatītājs Latvijā


SIA Baltic Tractor kopš 2023. gada jūlija, Latvijā ir kļuvis par oficiālo dīleri Kramer-Werke GmbH celtniecības, apsaimniekošanas u.c. darbu tehnikai. SIA Baltic Tractor ir atbildīgs par Kramera modeļu pārdošanu, servisu, rezerves daļu piegādes nodrošināšanu un klientu apkalpošanu klātienē.


“Esam priecīgi paziņot, ka no jūlija varam piedāvāt mūsu klientiem Kramer inovatīvos frontālos iekrāvējus, frontālos iekrāvējus ar teleskopisko izlici un teleskopiskos iekrāvējus”, stāsta SIA “Baltic Tractor” vadītājs Mārtiņš Pakalns. “Mēs to uztveram kā lielisku papildinājumu mūsu produktu sortimentam. Mūsu uzstādītā latiņu ir augsta, ja runājam par mūsu produkcijas kvalitāti. Mēs pārstāvam augstākās kvalitātes celtniecības tehniku no zināmiem ražotājiem, kāds ir arī Kramer. Augsta stabilitāte, drošība, četru riteņu pagriešanās un kvalitāte ir tas, kas raksturo Kramer. Individuāla, pielāgota pieeja katram klientam mums vienmēr ir bijusi svarīga. Ar plašo produktu klāstu un daudzveidīgajām Kramer tehnikām, mēs spējam nodrošināt dažādu nozaru nepieciešamās prasības”, turpina Mārtiņš Pakalns. Piemēram, Kramer 5065e modelis ir pilnīgi elektriski darbināms riteņu iekrāvējs. Tas darbojas bez izmešiem un ar zemu troksni. Šis iekrāvējs, lai arī elektrisks, nebūt nav ar zemāku veiktspēju, kā tās ar dīzeļdzinēju darbināmo līdzinieks Kramer 5065. Kā piemēram celtspēja šim modelim ir 2 500 kilogramu, kas ir par 150 kilogramiem vairāk kā modelim Kramer 5065 – 2 340 kilogrami. Papildus četrpadsmit parastajiem riteņu iekrāvēju modeļiem, kuru celtspēja variē no 1,2 - 6,9 tonnām celtspējas, Kramer izstrādājumu klāsts ar četriem frontālajiem iekrāvējiem ar teleskopisko izlici piedāvā papildu elastību klientiem, kuriem nepieciešama augstāka sniedzamība. Pašlaik lielākais riteņiekrāvēja produktu grupas pārstāvis ir Kramer 8180, kura celtspēja ir 6 900 kilogrami.


Laba ziņa ir arī visiem, kas grib iet vēl augstāk: papildus laika gaitā pārbaudītajam un pierādītajam kompaktajam teleskopiskajam iekrāvējam Kramer 2706, Kramer piedāvā desmit lielākus modeļus ar izkraušanas augstumu līdz 9 metriem. “Latvijā tirdzniecību, rezerves daļas un servisu jaunajiem Kramer teleskopiskajiem iekrāvējiem, kas tiks tirgoti kopā ar mūsu frontālajiem iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ar teleskopisko izlici, nodrošinās uzņēmums SIA Baltic Tractor. Priecājamies, ka esam ieguvuši pazīstamu un ļoti labi pozicionētu pārdošanas dīleri un servisa partneri Latvijā”: stāsta Adriena Gura, Kramer-Werke GmbH biznesa attīstības vadītāja.


SIA Baltic Tractor kontakti

Mārtiņš Pakalns, SIA Baltic Tractor

T. +371 26467748


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page